Campus esportiu

INSCRIPCIONS TANCADES

IMPRESCINDIBLE per ordre fer els 3 pasos perquè la inscripció siga vàlida

1º FER EL PAGAMENT

Fes el pagament al següent compte bancari:

ES31 0081 0315 6900 0110 6912

El concepte: NOM COGNOM + CAMPUS CULLERA

2º FITXA MÈDICA

Descarrega açi la fitxa mèdica, ompli-la i porta-la el primer dia del campus amb la fotocòpia de la targeta sanitària SIP.

3º OMPLI L’INSCRIPCIÓ

  Els camps amb * són obligatoris


  mareparegerma/germanaiaio/iaiatio/tia  AUTORITZACIÓ* La persona representant legal del xiquet/a participant al Campus autoritza a GRUP DE TREBALL SOCIAL REED 21 SL a poder realitzar fotografies del/la menor durant el transcurs del Campus i a reproduir la imatge del/la menor en paper , suport magnètic (CD,DVD), pagina Web i il·lustració, sols per aquelles ocasions relacionades al Campus . Grup de Treball Social Reed 21 i l'Ajuntament prohibeixen expressament una explotació de les fotografies susceptibles d'afectar la vida privada del/la menor i a un ús il·lícit d'estes. La persona representant legal reconeix que el menor no està vinculat a cap contracte exclusiu sobre la utilització de la seua imatge o nom.

  En activar "La lectura i Acceptació" de la nostra Política de Privacitat, vosté està indicant que ha llegit, entén, accepta i autoritza totes les clàusules especificades per a la recollida, emmagatzematge i el tractament de les seues dades personals."

  FINALIDADES QUE PRECISAN DE SU CONSENTIMIENTO *: Consultes Website. Accepta la resposta a consultes rebudes a través del formulari electrònic de la web.

  Els camps amb * són obligatoris